Ezüstérmesek Szilner Konrádék az ob-n

Kaposváron rendezték a „C” és „B” Osztályos Versenytánc Tíztánc Országos Bajnokságot, melyen a székesfehérvári  Laguna KTSE és a kiskunhalasi Stúdió 2000 TSE vegyes párosa, Szilner Konrád és Szelecki Vivien – a magas osztálynak számító – „B” felnőtt kategóriában ezüstérmet szerzett.

A duó férfi tagja Szilner Konrád érthetően boldog volt a megmérettetés után.
– Teljes mértékben elégedettek vagyunk, egy igen felemás felkészülési időszak után dobogóra, negyedik helyre számítottunk ugyan, de arra nem, hogy a második helyen fogunk végezni. Önmagunkhoz képest nagyon jól teljesítettünk! – tudtuk meg.
Pedig nem volt könnyű dolguk, hiszen a tíztánc bajnokságon a standard és a latin-amerikai táncokból is versenyeznek a párosok, és a két stílusban (tíz tánc – a szerk.) összevontan hirdetnek eredményt. Ráadásul ebben a kategóriában országos bajnokságot minden évben csak egyszer rendeznek.

– Feltétlenül kihatással volt a felkészülésünkre a tavasz, mivel kevesebbet tudtunk edzeni. A partnerem és én is egyetemisták vagyunk, államvizsga előtt álltam, ő is vizsgázott, úgyhogy így ebben az időszakban csökkentett üzemmódban dolgoztunk. Nyáron viszont több időnk volt, és kifejezetten erre a versenyre készültünk júniustól, heti rendszerességgel erre hajtottunk – tette hozzá.

Legközelebb szeptember utolsó hétvégéjén lesznek a TáncSport Magyar Bajnokságok, itt feltétlenül részt fognak venni, itt is szeretnének jó eredményt elérni. Nem véletlenül, hiszen minden évben ez a legrangosabb magyar táncsport esemény, és kizárólag a legjobbakkal lehet találkozni.

Köszönjük a megosztásokat!