RÓLUNK

Add meg itt a címsor szövegét

A Laguna Táncklubot 1995 márciusában alapítottuk Székesfehérváron, amely 1996-ban Laguna Kulturális és TáncSport Egyesület néven egyesületté alakult.

Célunk, minél szélesebb körben megismertetni a standard és a latin-amerikai táncokat, és lehetőséget biztosítani e táncok elsajátítására minden korosztály számára. Edzési és versenyzési lehetőséget nyújtunk a táncsport iránt érdeklődő gyerekeknek és fiataloknak.

Az egyesület célja még, hogy a táncon keresztül nevelje az ifjúságot a helyes viselkedésre, illemre, erősítse bennük a versenyszellemet és a közösséghez való tartozást, és biztosítsa az iskolaidőn túli szabadidő hasznos eltöltését.

Az utánpótlás nevelése mellett nagy hangsúlyt helyezünk a versenyzők képzésére. Párosaink a különböző szintű versenykategóriákban, juniortól a senior korosztályig sikeresen szerepelnek versenyeken. Jó hangulatú, de tartalmas edzésekkel, klasszikus balett képzéssel, edzőtáborokkal, versenyekkel, fellépésekkel segítjük táncosaink fejlődését.

Egyesületünk minden évben rendez egy kiemelt szintű táncversenyt (országos bajnokságot, ranglistát) Székesfehérváron.

Munka kapcsolatban állunk a Hang-Szín-Tér Művészeti Iskolával, így minden fiatal, aki nálunk táncol, az alapfokú művészetoktatás keretében minősítő bizonyítványt kap. 

Rendszeresen szervezünk tánctanfolyamokat felnőttek részére is.

Az elmúlt évek alatt a Laguna KTSE szerves része lett Székesfehérvár kulturális és sportéletének. Kiemelt céljaink között szerepel Székesfehérvár kulturális és sport életének gazdagítása.

Fő támogatónk és versenyeink névadója a székesfehérvári székhelyű Lászlóvill Kft.

Edzéseinket és tanfolyamainkat a MÁV Művelődési Házban tartjuk. Idevárjuk mindazokat a gyerekeket, fiatalokat és felnőtteket, aki szeretnék ezt a lenyűgöző szépségű sportágat űzni és azokat is, akik egyszerűen „csak” szeretnének megtanulni táncolni.

A táncklub profilja:

– Versenytánc oktatás, táncospárok versenyeztetése
– Utánpótlás nevelés
– Versenyrendezés
– Tánciskolai képzés minden korosztály számára
– Bemutató műsorok, nyitó táncok, fellépések vállalása
– Egyéni és kiscsoportos oktatás, magánórák vállalása

– Szalagavatós táncok, koreográfiák betanítása

– Esküvői táncra való felkészítés
– Táncestek, bálok szervezése
– Illem és etikett oktatás

TANÁRAINK, EDZŐINK